Tag: не

Колумна на Наташа Велковска: Телевизијата можеби и не е мртва, но ТВ рекламите сигурно се

Колумна на Наташа Велковска: Телевизијата можеби и не е мртва, но ТВ рекламите сигурно се

Пишува: Наташа Велковска, директор за ПР и продукција во Represent Communications Компаниите трошат огромни суми за рекламирање на телевизија. Што значи огромни? Според извештајот на Агенцијата за аудиовизуелни медиумски услуги  ...