Најнови вести

Сеќавање на професор д-р Александар Стојчев еден од основачите на македонската воена историографија – Македонија вечна инспирација

Сеќавање на професор д-р Александар Стојчев еден од основачите на македонската воена историографија – Македонија вечна инспирација

Историјата на македонскиот народ и воената историја на Македонија беше во фокусот на истражувачката дејност на професор д-р Александар Стојчев (1975-2021), кој на денешен ден, пред три години ненадејно почина....

Read more

Се вработува Архитект/Градежен инжинер во Охрид

Се вработува Архитект/Градежен инжинер во Охрид

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, водечка компанија од областа на инвестиции во недвижности и градежништво, објавува оглас за вработување на Архитект и Градежен инжинер. Работни обврски: Организирање и следење...

Read more