Огласи за работа

Се вработува Архитект/Градежен инжинер во Охрид

Се вработува Архитект/Градежен инжинер во Охрид

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, водечка компанија од областа на инвестиции во недвижности и градежништво, објавува оглас за вработување на Архитект и Градежен инжинер. Работни обврски: Организирање и следење...

Read more

Се вработува Маркетинг директор за етаблирана домашна компанија

Се вработува Маркетинг директор за етаблирана домашна компанија

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, етаблирана домашна компанија со бизнис операции во земјава и странство, објавува оглас за вработување на Маркетинг директор. Главни активности и одговорности: Го менаџира маркетинг...

Read more

Се вработува 3D сениор артист (ентериер) за меѓународна компанија

Се вработува 3D сениор артист (ентериер) за меѓународна компанија

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, меѓународна компанија со седиште во Виена, објавува оглас за вработување на сениор 3Д артисти за ентериери. ПОТРЕБНО ИСКУСТВО: минимум 4 години искуство како 3Д...

Read more

Публицис Груп вработува Event Management Executive во секторот за организација на настани

Публицис Груп вработува Event Management Executive во секторот за организација на настани

Доколку сакаш предизвици, не пропушташ настани и ги следиш сите културни случувања, тогаш аплицирај за Event Management Executive и стани дел од маркетинг тимот на Publicis. Те очекуваме да се...

Read more

Публицис Груп вработува Event Management Account во секторот за организација на настани

Публицис Груп вработува Event Management Account во секторот за организација на настани

Доколку сакаш предизвици, не пропушташ настани и ги следиш сите културни случувања, тогаш аплицирај за Event Management Account и стани дел од маркетинг тимот на Publicis. Те очекуваме да се...

Read more

Агенцијата Плус Медиа објавува два огласи за работа

Агенцијата Плус Медиа објавува два огласи за работа

Плус Медиа е регионална медиа адвертајзинг агенција која од 2010 година работи за интернационални клиенти на Македонскиот и на пазарите во Адриатик регионот. Обезбедува целосен спектар на медиа услуги почнувајќи...

Read more
Page 1 of 2 1 2