Tag: ZenfluentMaria

Интервју со Марија Мешкова aka ZenfluentMaria – ментор за течно говорење на англиски јазик, претприемач и дигитален креатор

Интервју со Марија Мешкова aka ZenfluentMaria – ментор за течно говорење на англиски јазик, претприемач и дигитален креатор

Наш денешен гостин на Маркетинг365 е Марија Мешкова, во интернет светот попозната како ZenfluentMaria, веќе етаблиран ментор за течно говорење англиски јазик, претприемач и дигитален креатор. Марија Мешкова aka ZenfluentMaria ...