Tag: View

Samsung воведува функција 3D Map View базирана на платформата SmartThings и вештачката интелигенција

Samsung воведува функција 3D Map View базирана на платформата SmartThings и вештачката интелигенција

Наменета е за телевизори и апарати за домаќинство за да го олесни управувањето со паметниот дом и го проширува услужниот простор ширум светот зајакнувајќи ги искуствата со платформата SmartThings Samsung ...