Tag: Samsung

Samsung официјално ја започнува својата кампања во пресрет на Олимписките игри во Париз

Samsung официјално ја започнува својата кампања во пресрет на Олимписките игри во Париз

Samsung ја започнува кампањата „Отвореноста секогаш победува“ и отвора нов олимписки изложбен простор Olympic rendezvous @ Samsung во срцето на Париз   На помалку од 100 дена до почетокот на ...

Samsung Electronics е лидер на глобалниот пазар за дигитално огласување веќе 15 години по ред

Samsung Electronics е лидер на глобалниот пазар за дигитално огласување веќе 15 години по ред

Samsung го потврди своето 15-годишно лидерство на пазарот со рекордна продажба на екрани за дигитално огласување Агенцијата за истражување Omdia ја прогласи компанијата Samsung Electronics за број еден производител на ...

Samsung ја претстави најновата линија на апарати за домаќинство на глобалниот настан „BESPOKE AI“ со подобрена поврзаност и вештачка интелигенција

Samsung ја претстави најновата линија на апарати за домаќинство на глобалниот настан „BESPOKE AI“ со подобрена поврзаност и вештачка интелигенција

Samsung Electronics денес ја претставува својата најнова линија на апарати за домаќинство на глобалниот настан „BESPOKE AI“, кој се одржува на три локации – Сеул, Париз и Њујорк. Samsung ја ...

Samsung воведува функција 3D Map View базирана на платформата SmartThings и вештачката интелигенција

Samsung воведува функција 3D Map View базирана на платформата SmartThings и вештачката интелигенција

Наменета е за телевизори и апарати за домаќинство за да го олесни управувањето со паметниот дом и го проширува услужниот простор ширум светот зајакнувајќи ги искуствата со платформата SmartThings Samsung ...