Tag: Microsoft

Coca-Cola и Microsoft склучија петгодишно стратешко партнерство

Coca-Cola и Microsoft склучија петгодишно стратешко партнерство

Технолошкиот гигант Microsoft и производителот на безалкохолни пијалаци The Coca-Cola Company го соопштија склучувањето на петгодишно стратешко партнерство за усогласување на основната технолошка стратегија на Coca-Cola со системските услуги на ...