Tag: Media

@media: Иднината на пазарот за рекламирање

@media: Иднината на пазарот за рекламирање

Нова иновација во Македонија, поврзување на дигитален маркетинг со ТВ технологија mediaWorld влегува на пазарот во Македонија со својот нов иновативен производ наречен @media box. Овој уникатен мултимедијален уред го ...