Tag: Limited

„Реплек АД“ ги презеде ексклузивните права за маркетинг и дистрибуција на британскиот бренд HealthAid Limited UK

„Реплек АД“ ги презеде ексклузивните права за маркетинг и дистрибуција на британскиот бренд HealthAid Limited UK

„Реплек АД“ продолжува со својата деловна експанзија и раст, базирани на стратешката развојна политика и иновативните потези. По минатогодишниот успех на сите пазари каде што е присутна, компанијата годинава продолжува ...