Tag: Halk

Halk EZ – банкарски пакет со музички идентитет кој ги одразува темпераментот и бунтовноста на младите

Halk EZ – банкарски пакет со музички идентитет кој ги одразува темпераментот и бунтовноста на младите

Музиката е составен дел од секојдневието на младите денес. Без разлика дали се на работа, учат во библиотека, седат во кафуле, патуваат на викенд, тие речиси никаде не одат без ...

Halk EZ – нов банкарски пакет прилагоден на животниот стил на младите

Halk EZ – нов банкарски пакет прилагоден на животниот стил на младите

Халкбанк го креираше пакетот за млади Halk EZ (Halk Easy), кој покрај банкарски услуги, ќе понуди и финансиска едукација на студентите и младите претприемачи, културно – забавни активности и корисни ...

Фонтаната Лотос – инспирација за визуелниот идентитет на пакетот за млади Halk EZ

Фонтаната Лотос – инспирација за визуелниот идентитет на пакетот за млади Halk EZ

Фонтаната Лотос во Градскиот парк во Скопје, која е урбан симбол на дружење, заедништво и солидарност на голем број генерации млади, е главната инспирација за визуелниот идентитет на Halk EZ ...