Tag: BacardiMartini

Пивара Скопје го проширува портфолиото со производите на Bacardi-Martini, Finlandia и Three Cents

Пивара Скопје го проширува портфолиото со производите на Bacardi-Martini, Finlandia и Three Cents

Пивара Скопје континуирано го развива своето портфолио за да нуди пијалаци за секоја пригода во текот на денот и да биде 24/7 партнер за пијалаци на купувачите и потрошувачите, што ...