Tag: arhitekt

Се вработува Архитект/Градежен инжинер во Охрид

Се вработува Архитект/Градежен инжинер во Охрид

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, водечка компанија од областа на инвестиции во недвижности и градежништво, објавува оглас за вработување на Архитект и Градежен инжинер. Работни обврски: Организирање и следење ...