Tag: Интервју

Интервју со Глигор Михаиловски извршен директор на консултантската куќа СЕГ Холдинг

Интервју со Глигор Михаиловски извршен директор на консултантската куќа СЕГ Холдинг

Глигор Михаиловски е менаџмент консултант, извршен директор на консултантската куќа СЕГ Холдинг и актуелен претседател на Асоцијацијата за менаџмент консалтинг МКА 2000. Работи со клиенти во повеќе сектори и индустрии ...

Интервју со Дејан Спиркоски од Saatchi & Saatchi Македонија: „Убавите приказни се насекаде околу нас – да направиме место за нив во нашите животи“

Интервју со Дејан Спиркоски од Saatchi & Saatchi Македонија: „Убавите приказни се насекаде околу нас – да направиме место за нив во нашите животи“

Живееме во несигурни времиња, а последните години таа несигурност станува сè поизразена, пред сè поради Ковидот и економската нестабилност. Како резултат на ова гледаме како луѓето околу нас ја губат ...

Интервју со Драгана и Лела за првиот фестивал за иновации Innovate.X 2024:  Како до развој на силни тимови кои се подготвени да иновираат?

Интервју со Драгана и Лела за првиот фестивал за иновации Innovate.X 2024: Како до развој на силни тимови кои се подготвени да иновираат?

Во пресрет на првиот фестивал за иновации Innovate.X. кој ќе се одржува на 29ти и 30ти мај,  разговаравме со Драгана Зографска и Лела Анастасова кои се дел од организаторскиот тим ...

Интервју со Огнен Јанкуловски – координатор на проекти во Импакт Фондација

Интервју со Огнен Јанкуловски – координатор на проекти во Импакт Фондација

Наш денешен гостин на Маркетинг365 е Огнен Јанкуловски, координатор на проекти во Импакт Фондација. Со него разговаравме за мисијата и активностите на фондацијата, за фриленсингот, претприемништвото и начините за нивен ...

Интервју со д-р Сашо Ќосев, претседател на Здружението за регионален развој Балкан економик форум

Интервју со д-р Сашо Ќосев, претседател на Здружението за регионален развој Балкан економик форум

Здружението за регионален развој Балкан економик форум (Balkan Economic Forum) е независна организација со седиште во Република Северна Македонија која што обединува повеќе професионалци и стручни лица од областа на ...

Интервју со Хуго Фаустино, ex-Nike и креативен медиа стратегист: „Вештачката интелигенција и новите технологии се подготвени да ја револуционизираат е-трговијата“

Интервју со Хуго Фаустино, ex-Nike и креативен медиа стратегист: „Вештачката интелигенција и новите технологии се подготвени да ја револуционизираат е-трговијата“

Со помалку од една недела до претстојната Конференција за е-трговија, која ќе се одржи на 14 ноември во големата сала на Националната опера и балет во Скопје, настанот ветува ден ...

Интервју со Буба Атанасовска Велјаноски – контент и маркетинг менаџер во BizzBee Solutions

Интервју со Буба Атанасовска Велјаноски – контент и маркетинг менаџер во BizzBee Solutions

Денес на Маркетинг365 разговараме со Буба Атанасовска Велјаноски, контент и маркетинг менаџер во BizzBee Solutions – македонски стартап за продажба, менаџмент консултантски услуги и lead generation. За нивните почетоци како ...

Интервју со Марија Мешкова aka ZenfluentMaria – ментор за течно говорење на англиски јазик, претприемач и дигитален креатор

Интервју со Марија Мешкова aka ZenfluentMaria – ментор за течно говорење на англиски јазик, претприемач и дигитален креатор

Наш денешен гостин на Маркетинг365 е Марија Мешкова, во интернет светот попозната како ZenfluentMaria, веќе етаблиран ментор за течно говорење англиски јазик, претприемач и дигитален креатор. Марија Мешкова aka ZenfluentMaria ...

Интервју со Игор Поповски, извршен директор на порталот CRNOBELO.com по повод 15 години од основањето

Интервју со Игор Поповски, извршен директор на порталот CRNOBELO.com по повод 15 години од основањето

CRNOBELO.com е успешна македонска приказна која се гради веќе 15 години. Најчитаниот лајфстајл портал во земјата е препознатлив бренд со низа награди и признанија зад себе. За почетоците во време ...