Editor's Pick

  • Trending
  • Comments
  • Latest

News Index

ВТОР ДЕН ОД САМИТОТ НА МАКЕДОНИЈА2025:  Дигитализацијата и елиминирање на корупцијата – предуслови за забрзан економски раст

ВТОР ДЕН ОД САМИТОТ НА МАКЕДОНИЈА2025: Дигитализацијата и елиминирање на корупцијата – предуслови за забрзан економски раст

Дигитализацијата, како една од приоритетните области на делување и платформата за забрзан економски раст на Македонија2025, беше една од темите...

Page 1 of 10 1 2 10