Tag: ќе

Елена Иванова: “Freelance Conference” на едно место ќе ја собере фриленс заедницата и најважните институционални чинители во фриленс еко-системот!

Елена Иванова: “Freelance Conference” на едно место ќе ја собере фриленс заедницата и најважните институционални чинители во фриленс еко-системот!

Во пресрет на одржувањето на второто издание на конференција за фриленсери “Freelance Conference 2024” закажана за 29 април 2024 во хотел Мериот во Скопје, разговараме со Елена Иванова од организацискиот ...

„Алкалоид“ АД Скопје со донација на течен „Омепразол“ во вкупна вредност од 12,5 милиони денари, ќе го помогне лекувањето на околу 200 деца – пациенти на ЈЗУ Универзитетска клиника за детски болести и на ЈЗУ Универзитетска клиника за респираторни заболувања кај децата Козле

„Алкалоид“ АД Скопје со донација на течен „Омепразол“ во вкупна вредност од 12,5 милиони денари, ќе го помогне лекувањето на околу 200 деца – пациенти на ЈЗУ Универзитетска клиника за детски болести и на ЈЗУ Универзитетска клиника за респираторни заболувања кај децата Козле

Како континуиран поддржувач на македонското здравство и фармација, „Алкалоид“ АД Скопје донира дел од своите производни количини на иновативнaта формулација на „Омепразол“ во течна форма, во вкупна вредност од 12.520.800 ...

Dentsu предвидува: Глобалните инвестиции во огласувањето ќе пораснат за 4,6% во 2024 година

Dentsu предвидува: Глобалните инвестиции во огласувањето ќе пораснат за 4,6% во 2024 година

Агенциската мрежа Dentsu го објави својот нов извештај со предвидувања за глобалните инвестиции во огласувањето за следната 2024 година. Истражувањето анализирало 58 пазари ширум светот, покажувајќи дека инвестициите за огласување ...