Tag: функцијата

Глобалната комуникациска директорка на ТикТок најави повлекување од функцијата

Глобалната комуникациска директорка на ТикТок најави повлекување од функцијата

Потпретседателката на ТикТок задолжена за глобални комуникации, Хилари МекКвејд, ја напушта компанијата после седум години. Во објава на LinkedIn, МекКвејд напиша дека е време за нова авантура, неоткривајќи детали за ...