Tag: Фондација

Конференција за печат за претставување на новоформирата фондација „Центар за дигитална трансформација ГоДитигал Скопје“

Конференција за печат за претставување на новоформирата фондација „Центар за дигитална трансформација ГоДитигал Скопје“

Со задоволство Ве известуваме дека денес се одржа прес-конференција за претставување на новоформираната фондација „Центар за дигитална трансформација ГоДигитал Скопје“. Настанот се одржа во присуство на основачите на Центарот од ...

Интервју со Огнен Јанкуловски – координатор на проекти во Импакт Фондација

Интервју со Огнен Јанкуловски – координатор на проекти во Импакт Фондација

Наш денешен гостин на Маркетинг365 е Огнен Јанкуловски, координатор на проекти во Импакт Фондација. Со него разговаравме за мисијата и активностите на фондацијата, за фриленсингот, претприемништвото и начините за нивен ...