Tag: финансиска

HalkMatinèe во огранизација на Халкбанк: настан посветен на женската финансиска слобода и рамноправност

HalkMatinèe во огранизација на Халкбанк: настан посветен на женската финансиска слобода и рамноправност

Овој четврток, со почеток во 16:00 во Three Kitchen&Bar ќе се одржи  првата HalkMatinèe забава, на која сите присутни се добредојдени да се информираат за промотивниот пакет за жени претприемачки ...

Слободата на жената лежи во нејзината финансиска независност

Слободата на жената лежи во нејзината финансиска независност

Финансиската независност игра клучна улога во обликувањето на слободата на жената особено во свет кој непрестано се стреми кон рамноправност. Помина времето кога при економските одлуки доминираа исклучиво традиционалните родови ...