Tag: трендови

Adobe ги предвидува креативните трендови за 2024 година

Adobe ги предвидува креативните трендови за 2024 година

Американската софтверска компанија Adobe го објави својот најнов годишен извештај во кој ги предвидува креативните трендови за претстојната 2024 година. „Креативниот пејзаж го отсликува светот во кој живееме. Како што ...

Canva ги предвидува дизајнерските трендови за 2024 година

Canva ги предвидува дизајнерските трендови за 2024 година

Како што привршува тековната година, дизајнерите и креативците ширум светот веќе го насочуваат погледот кон иднината, предвидувајќи ги боите, формите и стиловите што ќе ја дефинираат новата 2024 година. Меѓу ...

Колумна на Мартина Ристевска: Трендови на социјалните медиуми за 2024 година

Колумна на Мартина Ристевска: Трендови на социјалните медиуми за 2024 година

Пишува: Мартина Ристевска, менаџер за маркетинг и продажба во Nova Solutions 2023 година беше година на подем во поглед на трендовите на социјалните медиуми. Време е да ги предвидите трендовите ...