Tag: Тодорка

Интервју со Тодорка Сајкова од Прилепска Пиварница: Како се создаваше новиот изглед и вкус на „Златен Даб“

Интервју со Тодорка Сајкова од Прилепска Пиварница: Како се создаваше новиот изглед и вкус на „Златен Даб“

На наше големо задоволство, денешен гостин на Маркетинг365 е Тодорка Сајкова, бренд менаџер за пиво во Прилепска Пиварница. Повод за разговорот ни беше новиот изглед и вкус на „Златен Даб“ ...