Tag: ТикТок

Глобалната комуникациска директорка на ТикТок најави повлекување од функцијата

Глобалната комуникациска директорка на ТикТок најави повлекување од функцијата

Потпретседателката на ТикТок задолжена за глобални комуникации, Хилари МекКвејд, ја напушта компанијата после седум години. Во објава на LinkedIn, МекКвејд напиша дека е време за нова авантура, неоткривајќи детали за ...

Органскиот ангажман на Инстаграм продолжува да расте, а на ТикТок – да опаѓа!

Органскиот ангажман на Инстаграм продолжува да расте, а на ТикТок – да опаѓа!

Инстаграм и ТикТок ја предводат лстата на социјални мрежи во генерирањето органски интеракции меѓу корисниците и брендовите, но ангажманот на платформата во сопственост на Мета покажува тренд на раст, додека ...