Tag: Тиквеш

Со воведување на ESG стандардите „Тиквеш“ го потврди статусот на прва и водечка винарница во ЈИЕ

Со воведување на ESG стандардите „Тиквеш“ го потврди статусот на прва и водечка винарница во ЈИЕ

Винарската визба „Тиквеш“ е првата компанија во винската индустрија во регионот која ги применува водечките глобални ESG-стандарди во доменот на заштитата на животната средина, позитивното општествено влијание и транспарентното корпоративно ...

На спектакуларен настан, „Тиквеш“ ги претстави вината од брендот „Луда Мара“

На спектакуларен настан, „Тиквеш“ ги претстави вината од брендот „Луда Мара“

Со мотото „Гледај го светот во очи“, во извонредна атмосфера исполнета со артистички содржини, „Тиквеш“ го промовираше својот автентичен бренд „Луда Мара“, во Музејот на современата уметност во Скопје. Моќниот ...