Tag: телеком

А1 Македонија е првиот телеком на домашниот пазар кој нуди Netflix, водечката светска стриминг услуга

А1 Македонија е првиот телеком на домашниот пазар кој нуди Netflix, водечката светска стриминг услуга

Како дел од стратешкото партнерство на А1 Телеком Австрија Групацијата со Netflix, А1 Македонија станува првата телекомуникациска компанија на домашниот пазар што ја нуди оваа водечка стриминг услуга за своите ...