Tag: спортски

Истражување: Крушево – лидер по посети од туристи за алтернативен, спортски и еколошки туризам

Истражување: Крушево – лидер по посети од туристи за алтернативен, спортски и еколошки туризам

Околу 85% од вкупниот број туристи кои сакаат алтернативен, спортски, селски или еколошки туризам, го посетиле Крушево. Ова го покажуваат резултатите од истражувањето направено на национален и локален репрезентативен примерок ...