Tag: социјалните

Колумна на Мартина Ристевска: Трендови на социјалните медиуми за 2024 година

Колумна на Мартина Ристевска: Трендови на социјалните медиуми за 2024 година

Пишува: Мартина Ристевска, менаџер за маркетинг и продажба во Nova Solutions 2023 година беше година на подем во поглед на трендовите на социјалните медиуми. Време е да ги предвидите трендовите ...