Tag: Софија

Колумна на Софија Семенпеева: „Визуелна комуникација – моќта на успешните брендови!“

Колумна на Софија Семенпеева: „Визуелна комуникација – моќта на успешните брендови!“

Пишува: Софија Семенпеева, директорка на маркетинг агенцијата Effectiva. Софија Семенпеева (цртеж на Кристијан Јованоски) Замислете дека сте во маркет. На списокот за пазарење, меѓу другите производи има и шпагети. Но, ...