Tag: Современи

Колумна на Емилија Гроздановска: Современи алатки за е-маил маркетинг

Колумна на Емилија Гроздановска: Современи алатки за е-маил маркетинг

Пишува: Емилија Гроздановска – Креативен професионалец со двојна улога како маркетинг специјалист и графички дизајнер, комбинирајќи стратешко размислување со визуелна уметност за создавање на ефикасни и привлечни кампањи. Современите алатки ...