Tag: сениор

Се вработува 3D сениор артист (ентериер) за меѓународна компанија

Се вработува 3D сениор артист (ентериер) за меѓународна компанија

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, меѓународна компанија со седиште во Виена, објавува оглас за вработување на сениор 3Д артисти за ентериери. ПОТРЕБНО ИСКУСТВО: минимум 4 години искуство како 3Д ...