Tag: сектор

Твојата иднина е во Халкбанк: Истражи ги неограничените можности за кариера во банкарскиот сектор

Твојата иднина е во Халкбанк: Истражи ги неограничените можности за кариера во банкарскиот сектор

Дали имате желба да започнете ново патување во кариерата, но немате претходно искуство во банкарскиот сектор? Не дозволувајте тоа да ви биде пречка! Банкарскиот сектор нуди широк спектар на можности ...

Стручна дискусија: Управувањето како дел од ЕСГ рамката е важна компонента за поголема соработка помеѓу јавниот и приватниот сектор

Стручна дискусија: Управувањето како дел од ЕСГ рамката е важна компонента за поголема соработка помеѓу јавниот и приватниот сектор

Креирањето на одржлив развој согласно ЕСГ стандардите е основа за градење на иднина базирана на принципи што ќе овозможат рамномерен развој на сите чинители во општеството. Во насока на споделување ...