Tag: Реплек

Забележителен раст на приходите, инвестициите и добивката на Реплек во првиот квартал од 2024 година

Забележителен раст на приходите, инвестициите и добивката на Реплек во првиот квартал од 2024 година

Со раст на оперативните приходи од 25%, на обемот на инвестиции и на добивката во првото тримесечје споредено со истиот период минатата година, „Реплек АД“ продолжи со успех да го ...

„Реплек АД“ ги презеде ексклузивните права за маркетинг и дистрибуција на британскиот бренд HealthAid Limited UK

„Реплек АД“ ги презеде ексклузивните права за маркетинг и дистрибуција на британскиот бренд HealthAid Limited UK

„Реплек АД“ продолжува со својата деловна експанзија и раст, базирани на стратешката развојна политика и иновативните потези. По минатогодишниот успех на сите пазари каде што е присутна, компанијата годинава продолжува ...

Време е за „РЕсет“! Реплек стартува иновативна платформа за добросостојба (ВИДЕО)

Време е за „РЕсет“! Реплек стартува иновативна платформа за добросостојба (ВИДЕО)

Симбиозата на добра физичка и ментална состојба е формула за здравје и добросостојба. Главен предизвик во модерниот начин на живот е како да се одржи здравјето и добросостојбата на телото ...