Tag: развој

Најуспешната конференција „Чувари на мудроста“ за професионален развој и мотивација на младите луѓе годинава во ново, освежено издание

Најуспешната конференција „Чувари на мудроста“ за професионален развој и мотивација на младите луѓе годинава во ново, освежено издание

Најуспешната конференција „Чувари на мудроста“ за професионален развој и мотивација на младите луѓе годинава во ново, освежено издание Во тек се подготовките за втората конференција „Чувари на мудроста“ во организација ...

Интервју со Драгана и Лела за првиот фестивал за иновации Innovate.X 2024:  Како до развој на силни тимови кои се подготвени да иновираат?

Интервју со Драгана и Лела за првиот фестивал за иновации Innovate.X 2024: Како до развој на силни тимови кои се подготвени да иновираат?

Во пресрет на првиот фестивал за иновации Innovate.X. кој ќе се одржува на 29ти и 30ти мај,  разговаравме со Драгана Зографска и Лела Анастасова кои се дел од организаторскиот тим ...

Интервју со д-р Сашо Ќосев, претседател на Здружението за регионален развој Балкан економик форум

Интервју со д-р Сашо Ќосев, претседател на Здружението за регионален развој Балкан економик форум

Здружението за регионален развој Балкан економик форум (Balkan Economic Forum) е независна организација со седиште во Република Северна Македонија која што обединува повеќе професионалци и стручни лица од областа на ...