Tag: професионална

Ексклузивна можност за професионална инспирација на конферeнцијата „Чувари на мудроста“

Ексклузивна можност за професионална инспирација на конферeнцијата „Чувари на мудроста“

Време е за „Чувари на мудроста“, конференцијата што ќе понуди бесплатни корисни совети од успешните за сите студенти, млади професионалци и претприемачи на кои им е потребна мотивација, инспирација и ...