Tag: проекти

Интервју со Огнен Јанкуловски – координатор на проекти во Импакт Фондација

Интервју со Огнен Јанкуловски – координатор на проекти во Импакт Фондација

Наш денешен гостин на Маркетинг365 е Огнен Јанкуловски, координатор на проекти во Импакт Фондација. Со него разговаравме за мисијата и активностите на фондацијата, за фриленсингот, претприемништвото и начините за нивен ...