Tag: продолжува

Органскиот ангажман на Инстаграм продолжува да расте, а на ТикТок – да опаѓа!

Органскиот ангажман на Инстаграм продолжува да расте, а на ТикТок – да опаѓа!

Инстаграм и ТикТок ја предводат лстата на социјални мрежи во генерирањето органски интеракции меѓу корисниците и брендовите, но ангажманот на платформата во сопственост на Мета покажува тренд на раст, додека ...