Tag: приказни

Knox приказни: Задржете контрола над Вашата безбедност – користете ги Вашите податоци онака како што Ви одговара

Knox приказни: Задржете контрола над Вашата безбедност – користете ги Вашите податоци онака како што Ви одговара

Изборот е во Ваши раце со Контролната табла за безбедност и приватност, апликацијата Samsung Find и Поставките за напредна интелигенција на Galaxy Нашите мобилни уреди ни се постојано во рацете ...

Интервју со Дејан Спиркоски од Saatchi & Saatchi Македонија: „Убавите приказни се насекаде околу нас – да направиме место за нив во нашите животи“

Интервју со Дејан Спиркоски од Saatchi & Saatchi Македонија: „Убавите приказни се насекаде околу нас – да направиме место за нив во нашите животи“

Живееме во несигурни времиња, а последните години таа несигурност станува сè поизразена, пред сè поради Ковидот и економската нестабилност. Како резултат на ова гледаме како луѓето околу нас ја губат ...