Tag: предвидува

Adobe ги предвидува креативните трендови за 2024 година

Adobe ги предвидува креативните трендови за 2024 година

Американската софтверска компанија Adobe го објави својот најнов годишен извештај во кој ги предвидува креативните трендови за претстојната 2024 година. „Креативниот пејзаж го отсликува светот во кој живееме. Како што ...

Dentsu предвидува: Глобалните инвестиции во огласувањето ќе пораснат за 4,6% во 2024 година

Dentsu предвидува: Глобалните инвестиции во огласувањето ќе пораснат за 4,6% во 2024 година

Агенциската мрежа Dentsu го објави својот нов извештај со предвидувања за глобалните инвестиции во огласувањето за следната 2024 година. Истражувањето анализирало 58 пазари ширум светот, покажувајќи дека инвестициите за огласување ...

Canva ги предвидува дизајнерските трендови за 2024 година

Canva ги предвидува дизајнерските трендови за 2024 година

Како што привршува тековната година, дизајнерите и креативците ширум светот веќе го насочуваат погледот кон иднината, предвидувајќи ги боите, формите и стиловите што ќе ја дефинираат новата 2024 година. Меѓу ...