Tag: Прва

Прва меѓународна конференција за Цефиксим во Истанбул, поддржана од „Алкалоид“

Прва меѓународна конференција за Цефиксим во Истанбул, поддржана од „Алкалоид“

Како континуиран и доследен поддржувач на стручни и научни настани кои имаат големо влијание врз целокупниот развој на фармацијата и медицината во земјава и надвор од границите, „Алкалоид“ годинава беше ...