Tag: постоење

Прилепска Пиварница одбележува 100 години постоење (ВИДЕО)

Прилепска Пиварница одбележува 100 години постоење (ВИДЕО)

Прилепска Пиварница, еден од лидерите во индустријата, со гордост ја објавува и ја прославува својата 100-годишнина. Веќе еден век Прилепска Пиварница е во првите редови на иновациите, поставувајќи стандарди и ...