Tag: поддршка

Повик за компании: Аплицирајте за користење на бесплатна експертска поддршка од канадски советници

Повик за компании: Аплицирајте за користење на бесплатна експертска поддршка од канадски советници

Македонија2025 објавува повик за апликации од македонски компании за Битов – Програмата за претприемачи. Битов – Програмата за претприемачи е основана во соработка со Catalyste+ (поранешна CESO – Canadian Executive Service Organization). ...

Постојана и посветена женска поддршка: Одржано првото HalkMatinèe во организација на Халкбанк

Постојана и посветена женска поддршка: Одржано првото HalkMatinèe во организација на Халкбанк

Во исклучително мотивирачка и позитивна атмосфера и со стотици присутни се одржа првата забава HalkMatinèe што помина во знакот на поддршка на женската финансиска независност и рамноправност. „Three Kitchen & ...