Tag: огласувањето

Dentsu предвидува: Глобалните инвестиции во огласувањето ќе пораснат за 4,6% во 2024 година

Dentsu предвидува: Глобалните инвестиции во огласувањето ќе пораснат за 4,6% во 2024 година

Агенциската мрежа Dentsu го објави својот нов извештај со предвидувања за глобалните инвестиции во огласувањето за следната 2024 година. Истражувањето анализирало 58 пазари ширум светот, покажувајќи дека инвестициите за огласување ...