Tag: огласи

Агенцијата Плус Медиа објавува два огласи за работа

Агенцијата Плус Медиа објавува два огласи за работа

Плус Медиа е регионална медиа адвертајзинг агенција која од 2010 година работи за интернационални клиенти на Македонскиот и на пазарите во Адриатик регионот. Обезбедува целосен спектар на медиа услуги почнувајќи ...