Tag: објави

WARC го објави рангирањето на најкреативните кампањи, агенции и компании за 2023 година

WARC го објави рангирањето на најкреативните кампањи, агенции и компании за 2023 година

Меѓународната компанија за маркетинг истражувања WARC го објави својот нов извештај за најнаградуваните креативни кампањи, агенции и компании во светот – Creative 100. Составен од WARC Creative, годишното рангирање Creative ...

LIONS го објави новиот годишен извештај за „Состојбата на креативноста“

LIONS го објави новиот годишен извештај за „Состојбата на креативноста“

Советодавното тело на организацијата на најпознатиот фестивал на креативнста во светот, Cannes Lions, го објави новиот годишен извештај за „Состојбата на креативноста“. Главниот дел од истражувањето – и најголемата студија ...