Tag: новиот

Претставен новиот атрактивен визуелен идентитет на автентичниот бренд „Luda Mara“

Претставен новиот атрактивен визуелен идентитет на автентичниот бренд „Luda Mara“

Со слоганот „Гледај го светот во очи“, винарската визба „Тиквеш“ го претстави комплетниот редизајн на брендот „Luda Mara“, именуван според името на реката што поминува низ Кавадарци. Таа со својата ...

Иднина заснована на иновации: Дарко Лукиќ од 1 јули е новиот извршен директор на Групацијата Нелт

Иднина заснована на иновации: Дарко Лукиќ од 1 јули е новиот извршен директор на Групацијата Нелт

Групацијата Нелт продолжува забрзано да се развива, со синергија на организациски промени, инвестиции во дигитална трансформација и развој на африканските пазари. На третата годишна конференција „Accelerate 2025“, посветена на актуелната ...

LIONS го објави новиот годишен извештај за „Состојбата на креативноста“

LIONS го објави новиот годишен извештај за „Состојбата на креативноста“

Советодавното тело на организацијата на најпознатиот фестивал на креативнста во светот, Cannes Lions, го објави новиот годишен извештај за „Состојбата на креативноста“. Главниот дел од истражувањето – и најголемата студија ...