Tag: новата

Вистинска инспирација за новата генерација на втората конференција „Чувари на мудроста“

Вистинска инспирација за новата генерација на втората конференција „Чувари на мудроста“

Успешни и реномирани личности од Македонија ќе ги споделат своите животни и професионални искуства и совети со младите, на втората конференција „Чувари на мудроста“ BACK 2 BACK, во организација на ...