Tag: Наташа

Колумна на Наташа Велковска: Телевизијата можеби и не е мртва, но ТВ рекламите сигурно се

Колумна на Наташа Велковска: Телевизијата можеби и не е мртва, но ТВ рекламите сигурно се

Пишува: Наташа Велковска, директор за ПР и продукција во Represent Communications Компаниите трошат огромни суми за рекламирање на телевизија. Што значи огромни? Според извештајот на Агенцијата за аудиовизуелни медиумски услуги  ...

Колумна на Наташа Божиновска Миркова: Дали агенциите за комуникации имаат одговорност пред клиентите кога предлагаат инфлуенсери?

Колумна на Наташа Божиновска Миркова: Дали агенциите за комуникации имаат одговорност пред клиентите кога предлагаат инфлуенсери?

Пишува: Наташа Божиновска Миркова, директор на Represent Communications Macedonia Наташа Божиновска Миркова Индустријата за инфлуенсер маркетинг значително порасна и сѐ уште расте во последниве години. Уште во 2019 година имавме ...