Tag: меѓу

Халкбанк АД Скопје меѓу најуспешните огласувачи во регионот!

Халкбанк АД Скопје меѓу најуспешните огласувачи во регионот!

Македонската банка Халкбанк АД Скопје се најде во листата на најуспешни огласувачи во поширокото соседство според новообјавениот извештај на регионалниот креативен натпревар BalCannes, согласно резултатите од овогодинешното издание на фестивалот ...