Tag: меѓународна

ГоДигитал ја започна програмата за меѓународна сертификација за консултанти за дигитална трансформација

ГоДигитал ја започна програмата за меѓународна сертификација за консултанти за дигитална трансформација

Изминатиов викенд одбележа значајна пресвртница во доменот на дигиталната трансформација во Македонија. ГоДигитал, Центарот за дигитална трансформација, во соработка со WIFI Австрија, ја започна обуката на бизнис консултанти за дигитална ...

Прва меѓународна конференција за Цефиксим во Истанбул, поддржана од „Алкалоид“

Прва меѓународна конференција за Цефиксим во Истанбул, поддржана од „Алкалоид“

Како континуиран и доследен поддржувач на стручни и научни настани кои имаат големо влијание врз целокупниот развој на фармацијата и медицината во земјава и надвор од границите, „Алкалоид“ годинава беше ...

Се вработува 3D сениор артист (ентериер) за меѓународна компанија

Се вработува 3D сениор артист (ентериер) за меѓународна компанија

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, меѓународна компанија со седиште во Виена, објавува оглас за вработување на сениор 3Д артисти за ентериери. ПОТРЕБНО ИСКУСТВО: минимум 4 години искуство како 3Д ...