Tag: место

Елена Иванова: “Freelance Conference” на едно место ќе ја собере фриленс заедницата и најважните институционални чинители во фриленс еко-системот!

Елена Иванова: “Freelance Conference” на едно место ќе ја собере фриленс заедницата и најважните институционални чинители во фриленс еко-системот!

Во пресрет на одржувањето на второто издание на конференција за фриленсери “Freelance Conference 2024” закажана за 29 април 2024 во хотел Мериот во Скопје, разговараме со Елена Иванова од организацискиот ...

Интервју со Дејан Спиркоски од Saatchi & Saatchi Македонија: „Убавите приказни се насекаде околу нас – да направиме место за нив во нашите животи“

Интервју со Дејан Спиркоски од Saatchi & Saatchi Македонија: „Убавите приказни се насекаде околу нас – да направиме место за нив во нашите животи“

Живееме во несигурни времиња, а последните години таа несигурност станува сè поизразена, пред сè поради Ковидот и економската нестабилност. Како резултат на ова гледаме како луѓето околу нас ја губат ...

Pazar3.mk освои прво место во категорија Е-Огласник за 2023 година на настанот организиран од АЕТМ

Pazar3.mk освои прво место во категорија Е-Огласник за 2023 година на настанот организиран од АЕТМ

Pazar3.mk го освои првото место во категорија Е-Огласник за 2023 година на настанот организиран од Aсоцијацијата за е-трговија на Македонија На 14.03.2024, се одржа свечена манифестација за доделување на награди ...