Tag: медиа

Интервју со Хуго Фаустино, ex-Nike и креативен медиа стратегист: „Вештачката интелигенција и новите технологии се подготвени да ја револуционизираат е-трговијата“

Интервју со Хуго Фаустино, ex-Nike и креативен медиа стратегист: „Вештачката интелигенција и новите технологии се подготвени да ја револуционизираат е-трговијата“

Со помалку од една недела до претстојната Конференција за е-трговија, која ќе се одржи на 14 ноември во големата сала на Националната опера и балет во Скопје, настанот ветува ден ...

Агенцијата Плус Медиа објавува два огласи за работа

Агенцијата Плус Медиа објавува два огласи за работа

Плус Медиа е регионална медиа адвертајзинг агенција која од 2010 година работи за интернационални клиенти на Македонскиот и на пазарите во Адриатик регионот. Обезбедува целосен спектар на медиа услуги почнувајќи ...