Tag: МАСИТ

Анализа на МАСИТ: Нов пораст на индустријата за информатичка и комуникациска технологија во 2023 година!

Анализа на МАСИТ: Нов пораст на индустријата за информатичка и комуникациска технологија во 2023 година!

Анализа на порастот на ИКТ индустријата во 2023 година во однос на податоците од 2022 година Индустријата за информатичка и комуникациска технологија (ИКТ) во Македонија го задржа позитивниот тренд на ...